Wang Residence by Jao-Wen Chao

Jao-Wen Chao Designs The Wang Residence Residence

Jao-Wen Chao, the designer of the award winning design Wang Residence by Jao-Wen Chao explicates, The owner of this project is a distinctive girl with independent personality who likes the concise spatial design for this project. As the demand of the owner, the designer uses gray color as the basic spatial tone in order to express the original spirit of raw material. The statue put under the light is the direct expression for the space which is the demonstration of the owner's personal charm and frank personality. .

Wang Residence by Jao-Wen Chao Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=63314

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Revolution homepage.

Design Award

Warning: include_once(function-spinner.php): failed to open stream: No such file or directory in /nfs/c06/h02/mnt/154583/domains/design-revolution.com/html/article.php on line 279

Warning: include_once(): Failed opening 'function-spinner.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php-5.6.21/share/pear') in /nfs/c06/h02/mnt/154583/domains/design-revolution.com/html/article.php on line 279

Fatal error: Call to undefined function TextToSeed() in /nfs/c06/h02/mnt/154583/domains/design-revolution.com/html/article.php on line 280